Lära dig laga pasta med en italiensk nunna? Hjälpa till på en renfarm i Skandinavien? Eller ta en löprunda med locals i soluppgången i Sydney. Plattform 2 glimpse erbjuder användarna möjligheten att möta människor över hela världen för kulturutbyte. Konceptet handlar om att lära känna varandra, inte om att utan större kostnader använda varandras bostäder. Om att möta äkta människor som vill visa dig sitt dagliga liv, eller tvärt om. Det är det det handlar om!

Inte av ekonomiska skäl, men för oförglömliga uppleverser

Med 2 glimpse knyter du internationella kontakter som du tidigare bara kunde knyta på plats. Hitta dina nya vänner online och träffa dem på din resa för en komplett upplevelse. Din värd låter dig uppleva den äkta, lokala känslan. Inga turistfällor, men en kulturell upplevelse som bara en local kan erbjuda. Värdar får ingen ersättning. Utgångspunkten är att man behandlar varandra som vänner. Det ger både finansiellt och kulturellt den bästa upplevelsen. 2 glimpse användare betalar bara för medlemskapet för att hitta den rätta personen för utbyte på plattformen. Anmäl dig här Vad kostar ett medlemskap? Att anmäla sig på 2glimpse.com kostar 10 euro per månad, 25 euro för 3 månader eller endast 60 euro för ett års medlemskap.

Laga mat, bara jobba eller en annan oförglömlig lokal erfarenhet

Är det inget alternativ att övernatta hos dig eller hos din värd? Inget problem, att bara mötas är också värdefullt! Vad står på din bucket list? Att laga lasagne med en italienare, att valla kor i Australien en dag eller just att visa någon från Spanien att det svenska köket har en hel del att erbjuda? Från ärtsoppa och pannkakor på en torsdag till en lokal festdag: genom ett utbyte lär man känna ett annat lands vanor. Eftersom ditt dagliga liv är en värdefull erfarenhet för någon annan.

Perfekt för ensamresande och öppen sinnade

Utbyten passar människor som är intresserade av andra kulturer och som älskar överraskningar. Det är att annat sätt att resa än att bo på hotell och själv dra upp planerna. Din värd kan ha helt andra vanor än du är van vid. Men det är just därför du vill vara med om ett utbyte! För att få en optimal upplevelse av ett utbyte är det en god ide att resa ensam eller eventuellt med två personer. Det gör det möjligt att fullständigt focusera på din utbytesperson. Ett utbyte ger maximal inspiration och erjuder dessutom insikt i dina egna vanor och ditt dagliga liv. Vid hemkomst ser du med nya ögon på din egen kultur.

Redo att börja glimpsa?

Skulle du vilja ta emot någon från utlandet eller själv besöka någon? Fyll i så fall genast in din profil på 2glimpse.com, dela dina önskemål och förväntningar på ditt utbyte och hitta en perfekt match.