Kulttuurivaihto

Haluatko tehdä pastaa italialaisen nonnan kanssa tai kenties työskennellä porotilalla Skandinaviassa? Miltä puolestaan kuuloistaisi lenkkeily auringonlaskun aikaan Sydneyssä? 2 glimpse tarjoaa mahdollisuuden tavata ihmisiä ympäri maailmaa, kokea erilaisia kulttuureita ja jakaa päivittäisiä tapoja yhdessä. Konseptiin kuuluu sekä vierailu toisten ihmisten kotona että toisilta uuden oppimista. Konseptissa tavataan oikeita ihmisiä, jotka haluavat esitellä päivittäistä elämäänsä tai oppia itse jotain uutta toisenlaisesta elämäntavasta. Juuri tästä 2 glimpsessä on kyse.

Ei taloudellista hyötyä, vaan sosiaalista innostusta

2 glimpsen avulla voit tutustua ihmisiin, joita yleensä olisit tavannut matkoillasi. Nyt voit löytää netissä uusia ystäviä ja lähteä kokonaan uuteen vaihtokokemukseen. Isäntäsi tarjoaa sinulle paikallisia kokemuksia valitsemassasi kohteessa. Ei yleisiä turistinähtävyyksiä, vaan autenttista paikallisuutta, joka syntyy muiden tapaamisesta. Isännät eivät saa toiminnastaan taloudellista hyötyä, vaan ideana on kohdella vieraita kuin omia ystäviään. Näin kaikki osallistujat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen. 2 glimpsen käyttäjille jää maksettavaksi ainoastaan jäsenmaksu.

Kokkailu, työskentely ja monet muut unohtumattomat paikalliset kokemukset

Eikö yöpyminen omassa kodissasi tai isäntäsi luona ole mahdollista? Ei syytä huoleen, sillä myös yhden päivän tapaaminen on kokemisen arvoinen! Mitä haluaisit tehdä? Voit esimerkiksi paiskia kuuden tunnin työpäivän Ruotsissa tai näyttää espanjalaiselle, että myös suomalainen karjalanpaisti voi olla uskomattoman herkullista. On kyseessä sitten englantilainen aamiainen tai paikallinen juhla, vaihdossa voit oppia muiden maiden tapoja. Oma päivittäinen elämäsi puolestaan näyttäytyy aivan erityisenä lomakokemuksena jollekin toiselle.

Ihanteellinen yksin matkustaville ja avoimen mielen omaaville

Vaihto sopii erityisesti ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita muista kulttuureista ja nauttivat yllätyksistä. Kun päätät matkustaa itsenäisesti, on se täysin erilaista kuin hotellin varaaminen. Isännälläsi on varmasti paljon sellaisia tapoja, joihin et ole tottunut, ja se onkin juuri syy siihen, että ylipääätään haluat lähteä vaihtoon! Ihanteellisinta on matkustaa yksin - tai kaksin, näin saat vaihdostasi eniten irti. Huomiosi kohdistuu täysin isäntäsi elämään ja saat omaan päivittäiseen elämääsi inspiraatiota. Kun palaat takaisin kotiin, saat omaan kulttuuriisi uudenlaista perspektiiviä.

Oletko valmis?

Haluaisitko vieraan ulkomailta ja/tai haluaisitko vierailla jonkun muun kotona? Luo profiili osoitteessa 2glimpse.com, jaa toiveesi ja odotuksesi ja löydä itsellesi ihanteellinen vaihtokumppani.