Kulturális csereprogramok

Megtanulni a tésztakészítést egy igazi olasz nagyitól? Skandináviában segédkezni egy rénszarvas farmon? Vagy a napfelkeltében futni Sydney-ben a helyiekkel? A 2 glimpse felhasználói ezekhez hasonló élményekkel gazdagodhatnak. A lényeg nem az, hogy olcsón szállhassunk meg a másik lakásán, hanem az, hogy megismerjünk egy másik kultúrában élő embert. A csere által az emberek megmutatják mindennapi életüket a hozzájuk ellátogatóknak és fordítva.

Nincs anyagi érdek, a hangsúly a kapcsolaton van

A 2 glimpse-szel olyan nemzetközi kapcsolatokat létesíthetsz, melyekre csak egy utazás során tehetsz szert. Szerezz új barátokat online és újfajta kulturális élményeket a megszokott látványosságok hajkurászása nélkül! A vendéglátóknak nem fűződik mindehhez anyagi érdekük, vendégüket barátjukként kezelik. A 2 glimpse felhasználói csupán a tagságért fizetnek, ami lehetővé teszi, hogy megtalálják a megfelelő partnert csereprogramjukhoz.

A helyiek megismerésének új formája

Mi van a bakancslistádon? Lasagne-t készíteni egy olasszal, megnézni egy svéd átlagos munkanapját vagy megismertetni egy spanyollal a magyar konyha ízeit? Legyen az bográcsozás vagy egy ünnepnapon való részvétel, a lényeg, hogy megtapasztaljuk egy ország szokásait, kultúráját. Egy másik ember számára különleges élményt jelenthet megismerni hétköznapi életedet.

Új lehetőség egyedül utazók és a világra nyitottak számára

A csereprogramok azokat célozzák meg, akik érdeklődnek más kultúrák iránt és szeretik a meglepetéseket. Ez az utazási forma más, mint amikor az ember egy szállodában száll meg miután gondosan előkészítette az útját. Valószínűleg a vendéglátódnak más szokásai lesznek, mint amiket megszokhattál. De pontosan ez a csereprogram lényege. Ahhoz, hogy át tudd adni magad a „glimpselésnek”, tanácsos egyedül utazni. Így tudsz eltölteni annyi időt vendéglátóddal, hogy megismerjétek egymást és a másik szokásait. Hazatérésed után egész biztosan más szemmel nézel majd saját kultúrádra is.

Kész vagy a glimpselésre?

Szeretnél vendégül látni egy külföldit vagy esetleg elutaznál valakihez? Csinálj egy profilt a 2glimpse.com oldalán és találd meg cserepartneredet!